Welkom aan boord - Bienvenue a bord - Welcome on board

>

 

Reisplannen

De ervaring heeft ons geleerd dat alle plannen die we maken, vanwege diverse redenen, toch altijd weer veranderen, maar dat houdt het ook spannend.
Kapotte sluizen of bruggen, te veel of juist te weinig water in het kanaal dat we willen bevaren, ingestorte oevers door overvloedige regenval of te sterke stroming om prettig te kunnen varen in een rivier als gevolg van regen of een tijdelijk vaarverbod voor lange schepen om er maar een paar te noemen. Maar ook het ergens zo mooi vinden dat we langer blijven dan gepland of, zoals vaak gebeurt, bekenden treffen of nieuwe contacten maken waardoor de plannen worden aangepast.

De laatste jaren hebben we door verschillende oorzaken, medisch en werk aan het schip (zie ook de blog verslagen van de afgelopen jaren), veel minder gevaren dan voorheen.
We hebben nu dan ook besloten dat we het schip gaan verkopen en op een andere manier gaan reizen.
Zolang het niet verkocht is blijven we wel nog varen, het is veel te leuk, maar minder lange periodes en bovendien wonen wij op 't Majeur en is het een heerlijk huis.

Dit jaar, 2019, gaan we naar Brabant en de Belgische Kempen en nemen we deel aan de DBA rally in Den Bosch, eind mei. Misschien in het najaar nog lekker varen in Friesland, we zien wel.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 pijl naar de top